Cart
Custom content

This is custom content

Γυναικείο Πάρκα Από Μαλλί Σε Μπλέ

73503010858-299
1.318,00 €
659,00 € Έκπτωση 50%
με ΦΠΑ
0 : 44
Χρώμα : Μπλέ Σκούρο
Collection : fw22
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Πάρκα με κουκούλα κατασκευασμένο σε δύο προσαρτημένα "στρώματα" με κοντό επάνω στρώμα με μανίκια ρεγκλάν σε μείγμα από ναυτικό μαλλί με κουκούλα με σχήμα και επένδυση στο μπροστινό μέρος με κουμπιά με μανίκια ρεγκλάν και τσέπες στήθους σε στρατιωτικό στυλ. Η κουκούλα μπορεί να ρυθμιστεί με ένθετο κορδόνι περίσφιξης.
Κάτω από το στρώμα υπάρχει ένα μακρύτερο παλτό με επένδυση σε γραμμή Α από ναυτικό εξαιρετικά ελαφρύ νάιλον. Το μπροστινό μέρος κλείνει με μεταλλικό φερμουάρ δύο κατευθύνσεων, ένθετο κορδόνι περίσφιξης για ρύθμιση της μέσης και κάθετες τσέπες με βελονιά στο πλάι. Μακριά μανίκια φινίρισμα με περιστρεφόμενες μανσέτες. Το πλήρες στρίφωμα είναι μαζεμένο με ένθετο κορδόνι περίσφιξης. Στρίφωμα σε στιλ παρκά με καμπύλες αερισμού μεγαλύτερες στο πίσω μέρος . 

Πλήρης επένδυση με κεντητή ετικέτα HIGH στο πίσω λαιμό,  Το κάτω μέρος έχει μια ελαφριά επένδυση "Thermore" που κάνει το ρούχο ζεστό αλλά ελαφρύ, Μάλλινο ύφασμα με κοντό τρίχωμα χαμηλού βάρους. Ταιριάζει στο μέγεθος, πάρτε το κανονικό σας μέγεθος. 

 Σχεδιασμένο για ελαφρώς ξεκούραστη εφαρμογή.  Χρησιμοποιήστε το κορδόνι περίσφιξης στη μέση για να προσαρμόσετε την εφαρμογή. 

  • Χρώμα: ΜΠΛΕ
  • Κύριο Ύφασμα: 51% ΜΑΛΛΙ 18% ΠΑΡΘΕΝΟ ΜΑΛΛΙ 18% ΑΚΡΥΛΙΚΟ 13% ΝΑΥΛΟΝ
  • Δευτερεύον Ύφασμα: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ
  • Επένδυση: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ
73503010858-299
1 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

Gender
female
Collection
fw22

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website